ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ E-LEARNING ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ cyinno knowledge lab cyprusinno

Το εργαστήριο CyInno Knowledge Lab εκπαιδεύει τη νέα γενιά Κυπρίων επιχειρηματιών

 

Η CyprusInno ανακοινώνει την επίσημη έναρξη του CyInno Knowledge Lab, του πρώτου δωρεάν ηλεκτρονικού επιχειρηματικού εργαστηρίου δεξιοτήτων για όλους τους Κύπριους επιχειρηματίες.

 

«Με σκοπό τη δημιουργία ενός διζωνικού, δικοινοτικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος, η CyprusInno ασχολείται με την εκπαίδευση των νέων επιχειρηματιών σε ολόκληρο το νησί. Σε συνεργασία με τη Λονδρέζικη εταιρεία Empact Ventures, προσφέρουμε επιχειρηματικά διαδικτυακά προγράμματα, με εισφορές από το Synthesis Center for Research and Education (HUB Nicosia), τη Zealous Digital, την Qapitol QA, και το Fundsurfer, αλλά και με την υποστήριξη του British High Commission Nicosia», εξηγούν οι συνιδρυτές και συμπρόεδροι της CyprusInno Steven W. Stavrou και Burak Berk Doluay, σε κοινή τους δήλωση.

«Ως Κύπριος γεννημένος στη Μεγάλη Βρετανία, ήταν τιμή μου να μου προταθεί συνεργασία της Empact Ventures με ένα φανταστικό πρόγραμμα, που συμβάλλει τόσο δυναμικά, εμπνέοντας, εκπαιδεύοντας, ενώνοντας και υποστηρίζοντας υφιστάμενους και αναδυόμενους Κύπριους επιχειρηματίες. Ευελπιστώ ότι το καινούριο αυτό πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει, θα δώσει αυτοπεποίθηση στον κόσμο, για την εκκίνηση του επιχειρηματικού του ταξιδιού», λέει ο Κώστας Μαυρουλάκης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Empact Ventures & Global Startup Super Connectors.

 

Το CyInno Knowledge-Lab αποτελείται από 5 προγράμματα: Εισαγωγή στην Επιχειρηματικότητα (Πρόγραμμα 1), Ανάπτυξη Ιδεών και Εκμετάλλευση Ευκαιριών (Πρόγραμμα 2), Δημιουργία Επιχείρησης (Πρόγραμμα 3), Προώθηση Επιχείρησης (Πρόγραμμα 4), και Ανάπτυξη, Κλιμάκωση και Διατήρηση Επιχείρησης (Πρόγραμμα 5). Το κάθε πρόγραμμα αποτελείται από περίπου είκοσι μαθήματα, περιλαμβανομένων οδηγών αυτοδιδασκαλίας και διαδικτυακής μελέτης για τρία επιχειρηματικά επίπεδα: Αρχικό, Μέσο και Προχωρημένο, όπως επίσης πρακτικές πληροφορίες όσον αφορά το νομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου. Τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν αρχεία που θα μπορεί ο μαθητής να κατεβάσει, βίντεο, τοπικές μελέτες περίπτωσης, και πολλά άλλα! Κάθε φορά που ο μαθητής θα συμπληρώνει ένα πρόγραμμα, θα λαμβάνει ένα εκτυπώσιμο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, το οποίο θα μπορεί να κατεβάσει, και που θα αποδεικνύει την επιτυχή συμπλήρωση του προγράμματος. Αυτό θα του επιτρέπει να ξεκλειδώσει ένα ειδικό έμβλημα το οποίο θα προστίθεται αυτόματα στο προφίλ του στο CyprusInno, δίνοντάς του πρόσβαση σε αποκλειστικά μελλοντικά πλεονεκτήματα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και πρόσβαση στα προγράμματα επισκεφτείτε το: https://cyprusinno.com/knowledge-lab/

 

CyprusInno – Ποιοί είμαστε;

Η CyprusInno είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ηγείται από μια δικοινοτική ομάδα, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία, ανάπτυξη και διατήρηση ενός διζωνικού, δικοινοτικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας την επιχειρηματικότητα ως μηχανισμό ειρηνευτικής οικοδόμησης. Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα στο συγκεκριμένο τομέα.

 

Επικοινωνία

Burak Berk Doluay, Συνιδρυτής & Συμπρόεδρος

Steven W. Stavrou, Συνιδρυτής & Συμπρόεδρος

CyprusInno (http://cyprusinno.com/)

E-mail:info@cyprusinno.com

Facebook: https://www.facebook.com/cyprusinno

Twitter:https://twitter.com/cyprusinno

Instagram: https://instagram.com/cyprusinno

cyprusinno
Author: cyprusinno

Tags:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account